Kliknutím zde přejdete na BrainMarket.cz

Prírodný trans-resveratrol

Další názvy:
Výťažok z koreňa japonského uzlíka

Krídlatka je rastlina, ktorá vyzerá ako bambus, ale má široké listy. Je veľmi dobrým zdrojom trans-resveratrolu, čo je aktívna forma zlúčeniny resveratrol. Výrobky s obsahom resveratrolu obsahujú rôzne percentá účinnej látky trans-resveratrol. Tá sa najlepšie vstrebáva a využíva v organizme. Ostatné rastliny obsahujú len resveratrol, ktorý sa potom musí v tele premeniť na trans-resveratrol.

protizápalové, antioxidačné účinky. Znižuje hladinu cukru v krvi a pôsobí preventívne proti kardiovaskulárnym ochoreniam, pomáha proti korózii tepien, čo je ukladanie tukových a iných látok v stenách ciev (ateroskleróza). Podporuje zdravie mozgu, znižuje riziko Alzheimerovej choroby, Parkinsonovej choroby, sklerózy multiplex. Lieči ochorenia pečene. A pôsobí ako prevencia proti makulárnej degenerácii a šedému zákalu.


Vyhledejte složení

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Blog

Chitosan: prírodný pomocník z morských hlbín
Chitosan: prírodný pomocník z morských hlbín
Morský chitosan je látka prírodného pôvodu, ktorá sa získava z chitínu, hlavnej zložky exoskeletu kôrovcov, ako sú kraby, krevety a homáre. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam nachádza uplatnenie nielen v oblasti zdravia, ale aj v ekológii a kozmetike. Tento článok sa zameriava na jeho výhody, využitie a ekologický význam.
Bentonitový íl: detoxikácia a starostlivosť o telo
Bentonitový íl: detoxikácia a starostlivosť o telo
Bentonitový íl je prírodný materiál s dlhou históriou používania v tradičnej medicíne a kozmetike. Vďaka svojim detoxikačným vlastnostiam a bohatému obsahu minerálov sa stal obľúbeným prostriedkom na vnútornú a vonkajšiu starostlivosť o telo. Tento článok vám poskytne prehľad o tom, čo je bentonitový íl, o jeho vlastnostiach, výhodách a použití.
Jablčný ocot: Univerzálny pomocník v každej domácnosti
Jablčný ocot: Univerzálny pomocník v každej domácnosti
Jablčný ocot je jedným z prírodných liekov, ktoré si vďaka svojim univerzálnym vlastnostiam získali popularitu po celom svete. Tento tradičný produkt sa vyrába fermentáciou rozdrvených jabĺk a spája kyselinu octovú s cennými enzýmami, vitamínmi a minerálmi. Aké výhody nám môže ponúknuť a prečo sa ho oplatí zaradiť do nášho každodenného života?
Kombucha: elixír zdravia s tisícročnou tradíciou
Kombucha: elixír zdravia s tisícročnou tradíciou
Kombucha, fermentovaný nápoj známy už tisícky rokov, si v posledných desaťročiach opäť získava popularitu po celom svete. Tento osviežujúci nápoj, ktorý sa vyrába fermentáciou sladeného čaju so symbiotickou kultúrou baktérií a kvasiniek (SCOBY), je cenený nielen pre svoju jedinečnú chuť, ale aj pre svoje potenciálne zdravotné výhody. Pozrime sa na históriu, výrobu, účinky a ďalšie zaujímavosti spojené s týmto fascinujúcim nápojom.