Kliknutím zde přejdete na BrainMarket.cz

Kyselina galová

Kyselina gallová je organická kyselina, ktorá sa nachádza v rôznych potravinách a bylinkách a je známa ako silný antioxidant. Napríklad čučoriedky, vlašské orechy, jablká, dubové listy, ľanové semienka a čaje. Ak chcete získať kyselinu galovú v čistej forme, musí sa extrahovať z dubových listov. Jej účinky sú antivírusové, protiplesňové, protirakovinové a pomáha aj pri spomaľovaní odumierania neurónov. Vďaka svojej schopnosti sťahovať tkanivá sa môže používať aj na zastavenie krvácania. Už stáročia sa plodiny obsahujúce kyselinu galovú používajú ako prírodné liečivá, napríklad vo forme čajov.

Vyhledejte složení

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z