Kliknutím zde přejdete na BrainMarket.cz

Vyhledejte složení

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Podle písmene: A

2-amino-4-hydroxyetylaminoanizol sulfát 2-amino-3-hydroxypyridín 4 - amino - 2 - hydroxytoluén 4 - amino - m - krezol 5-amino-6-chlór-o-krezol Acai berry 6 - amino - m - krezol Acalypha indica Acantospermum australes Acerola Acetanilid Acetyl cedrén Acetylglukozamín Acetyl tributyl citrát Achillea Asiatica Achyrantov bikuspid Acronychia pedunculata Akryláty/C10-30 alkylakrylátový krížový polymér Adenanthera Pavonina Aerosil Aerva Lanata Aframon Agastache Svraskalá Agáve Acacia catechu Acacia senegal Akácia sivozelená Akrylamid Akrylátové kopolyméry Albizia ružová Alfa hydroxykyseliny Alfalfa Algin Alkohol Alantoín Aloe kvapká Aloe Vera Alfa-izometyl-ión Alstonia Scholaris Amalaki Ametyst Amodimetikón Amylcinamál Amyl-škoricový alkohol Amylsalicylát Amyris Balsamifera Ananás Angelica officinalis Anemarhena asfodelkova Anetol Anhydroxylitol Aniba rosaeodora Tensides Anisaldehyd Anízový alkohol Annatto (Cl 75120) Antioxidanty Antokians Apatit Aphanizomenon flos-aquae Aquilegia sibirica Arabská guma Arachidylalkohol Arachidylglukozid Aragonit Papiereň Aralia Aralia cordata Aralia high Argania tŕnistá Arginín Arizéma amurská Aaron plachý Aronia čierna Artičok Ascophyllum nodosum Polypeptid kyseliny askorbovej Asparagopsis armata Astaxantín Astrocaryum murumuru Atractylis velco Avokádo Palma Babassu Bacillus coagulans Badiaga Fluviatilis Pravý špaček Bakopa drobnolistá Balmina metla Bambucké maslo Bežný bambus Prášok zo stonky Bambusa arundinacea Banánovník Banksia serrata Gregorov baobab Baobab krúžkovaný Baphia nitida Barleria Bavlníková bylina Bazilika posvätná Basil true Bedstraw aníz Sviňucha väčšia Beheneth-10 Čiernooké Zuzany Čierny kardamón List cesmíny Paraguajská cesmína Behentrimoniumchlorid Behentrimonium metosulfát Behenylalkohol Behenylový včelí vosk Čínsky belamkanda Bielohlávok okrúhlohlavý Železná Beluga Beluga Benedikt lekársky Bentonitový íl Benzaldehyd Benzizotiazolinón Benzoe Kyselina benzoová Benzofenón Benzofenón-1 Benzofenón-9 Benzylalkohol Benzylbenzoát Benzylbenzoát (prírodného pôvodu) Benzylcinamát Benzylsalicylát Benzylsalicylát (prírodného pôvodu) Berberis aristata Bergamot Berhavia v rozklade Bertram z Ríma Beta sitosterol Betaglukány Beta karotén Bez čiernej farby Bezoár Biela hlina Bis-aminopropyl dimetikón Bis-oktyldodecyl dimér dilinoleát/propandiol kopolymér Bisabolol Bisfenol A Oxychlorid bizmutu Pobrežný bluegrass Boltcovitka ucho Judášovo Bor Borneol Boronka Borovica močiarna Borovicová klietka Borovica lesná Boritové farbivo Brandy Sterol Brassica Campestris (repka olejná) Kopolymér oleja Brassica Campestris/Aleurites fordi Popínavý brečtan Acetát butylnatý Borosilikát vápenato-hlinitý Askorbát vápenatý Ceteareth - 20 Kyselina alfa-lipoová Astragalus Beta-alanín DL-alfa-tokoferylacetát Amyloglukozidáza L-arginín-alfa-ketoglutarát L-askorbát horečnatý Izoamyl P-metoxycinamát Amyláza Amber Alfa GPC L-arginín Ashwagandha Africká žihľava Acetyl-L-karnitín Absolvent lekárskej fakulty Arabský kávovník Agastache mexická Agáve sisalová Artičok kardový Acetyl-L-tyrozín Aktívne uhlie Alfa-galaktozidáza (z Aspergillus niger) Alginát sodný Arabinogalaktan zo smrekovca amerického Bifidobacterium lactis (Bl-04) Arniková sprcha Maliny - listy N-acetyl-L-cysteín Prírodný trans-resveratrol SAM-e Beta-glukanáza Allicin Kyselina alfa-linolénová Alfa karotén Avokádový olej Africká slivka L-askorbát vápenatý AjiPure® L-askorbát horečnatý Adenosylkobalamín Albion® Sharp-PS® Alanín Menanchinón-7 Menanchinón-4 Ostružina - listy Arginínová báza Kyanidín 3-glukozid C3G PYRIDOXAL-5-FOSFÁT a-Bisabolol Alfa-pinén beta-pinén ActivAMP® z Gynostemma pentaphyllum a-humulén L-alanín Aspergilopepsín Disodná soľ uridín-5'-monofosfátu Zmesi tokoferolu Decanox MTS-90 G Výťažok zo Saw palmetta (bobule) Emed-SP Vlastná zmes EstroG-100 Riboflavín 5´-fosfát Aktívne uhlie z kokosových škrupín PureWay-C Arjuna Arhat Aksamiticus decompositae Apigenín S-acetyl glutatión Rakytník rešetliakový - extrakt Aróma Ahnfeltia plicata Aralia Manchurian Kvaternium-91 Polykvaternium-37 Alaria Esculenta Amarantový olej Acetát tokoferolu Palmitoyltripeptid-5 Kremičitan horečnato-hlinitý Amaranthus spinosus Atlasový cédrový olej aldehyd škorice Dracocephalum Nutans - olej Alpine Protégé Steareth-4 Arganový olej Adzuki Agávový sirup Arašidy Hexapeptid-11 Anizát sodný Ornitín alfa-ketoglutarát Avobenzón Adaptogény ATP Aminokyseliny Akné Aquamin Akútny infarkt myokardu Angína Adenozín Acetylcholín Šťava z višní Citrát draselný Citrát draselný D-glukarát vápenatý Keltská soľ

Blog

Chitosan: prírodný pomocník z morských hlbín
Chitosan: prírodný pomocník z morských hlbín
Morský chitosan je látka prírodného pôvodu, ktorá sa získava z chitínu, hlavnej zložky exoskeletu kôrovcov, ako sú kraby, krevety a homáre. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam nachádza uplatnenie nielen v oblasti zdravia, ale aj v ekológii a kozmetike. Tento článok sa zameriava na jeho výhody, využitie a ekologický význam.
Bentonitový íl: detoxikácia a starostlivosť o telo
Bentonitový íl: detoxikácia a starostlivosť o telo
Bentonitový íl je prírodný materiál s dlhou históriou používania v tradičnej medicíne a kozmetike. Vďaka svojim detoxikačným vlastnostiam a bohatému obsahu minerálov sa stal obľúbeným prostriedkom na vnútornú a vonkajšiu starostlivosť o telo. Tento článok vám poskytne prehľad o tom, čo je bentonitový íl, o jeho vlastnostiach, výhodách a použití.
Jablčný ocot: Univerzálny pomocník v každej domácnosti
Jablčný ocot: Univerzálny pomocník v každej domácnosti
Jablčný ocot je jedným z prírodných liekov, ktoré si vďaka svojim univerzálnym vlastnostiam získali popularitu po celom svete. Tento tradičný produkt sa vyrába fermentáciou rozdrvených jabĺk a spája kyselinu octovú s cennými enzýmami, vitamínmi a minerálmi. Aké výhody nám môže ponúknuť a prečo sa ho oplatí zaradiť do nášho každodenného života?
Kombucha: elixír zdravia s tisícročnou tradíciou
Kombucha: elixír zdravia s tisícročnou tradíciou
Kombucha, fermentovaný nápoj známy už tisícky rokov, si v posledných desaťročiach opäť získava popularitu po celom svete. Tento osviežujúci nápoj, ktorý sa vyrába fermentáciou sladeného čaju so symbiotickou kultúrou baktérií a kvasiniek (SCOBY), je cenený nielen pre svoju jedinečnú chuť, ale aj pre svoje potenciálne zdravotné výhody. Pozrime sa na históriu, výrobu, účinky a ďalšie zaujímavosti spojené s týmto fascinujúcim nápojom.