Podle písmene: T
Akryláty/C10-30 alkylakrylátový krížový polymér
Tensides
Anízový alkohol
Annatto (Cl 75120)
Antokians
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Arabská guma
Arachidylalkohol
Arachidylglukozid
Aragonit
Papiereň Aralia
Aralia cordata
Aralia high
Argania tŕnistá
Arginín
Arizéma amurská
Aaron plachý
Aronia čierna
Artičok
Ascophyllum nodosum
Polypeptid kyseliny askorbovej
Asparagopsis armata
Astaxantín
Astrocaryum murumuru
Atractylis velco
Avokádo
Palma Babassu
Bacillus coagulans
Badiaga Fluviatilis
Pravý špaček
Bakopa drobnolistá
Balmina metla
Bambucké maslo
Bežný bambus
Prášok zo stonky Bambusa arundinacea
Banánovník
Banksia serrata
Gregorov baobab
Baobab krúžkovaný
Baphia nitida
Barleria
Bavlníková bylina
Bazilika posvätná
Basil true
Bedstraw aníz
Sviňucha väčšia
Beheneth-10
Čiernooké Zuzany
Čierny kardamón
List cesmíny
Paraguajská cesmína
Behentrimoniumchlorid
Behentrimonium metosulfát
Behenylalkohol
Behenylový včelí vosk
Čínsky belamkanda
Bielohlávok okrúhlohlavý
Železná Beluga Beluga
Benedikt lekársky
Bentonitový íl
Benzaldehyd
Benzizotiazolinón
Benzoe
Kyselina benzoová
Benzofenón
Benzofenón-1
Benzofenón-9
Benzylalkohol
Benzylbenzoát
Benzylbenzoát (prírodného pôvodu)
Benzylcinamát
Benzylsalicylát
Benzylsalicylát (prírodného pôvodu)
Berberis aristata
Bergamot
Berhavia v rozklade
Bertram z Ríma
Beta sitosterol
Betaglukány
Beta karotén
Bez čiernej farby
Bezoár
Biela hlina
Bis-aminopropyl dimetikón
Bis-oktyldodecyl dimér dilinoleát/propandiol kopolymér
Bisabolol
Bisfenol A
Pobrežný bluegrass
Boltcovitka ucho Judášovo
Bor
Borneol
Boronka
Borovica močiarna
Borovicová klietka
Borovica lesná
Boritové farbivo
Brandy
Sterol Brassica Campestris (repka olejná)
Kopolymér oleja Brassica Campestris/Aleurites fordi
Popínavý brečtan
Tuhá breza
Borosilikát vápenato-hlinitý
triglycerid kaprylový/kapricový
Ceteareth - 20
Ceteth - 2
Trojdielny dvojitý zub
Beta-alanín
Tekvicové semienka
Tokoferoly
Trieslovinový topper
Taurát horečnatý
Tvrdý zvonček
Treonát horečnatý
Taurín
Tribulus Terrestris
Acetyl-L-karnitín
Tryptofán
Tymián obyčajný
Acetyl-L-tyrozín
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Tekvicový olej
Prírodný trans-resveratrol
Beta-glukanáza
Tongkat Ali
TMG
L-theanín
Tuky
Triglyceridy
TRAACS®
L-treonín
L-tyrozín
Ostružina - listy
Terpenoidné laktóny
Triglyceridy so stredne dlhým reťazcom
Terpény
Terpinolén
beta-pinén
Turmerons
Fytozóm bio-quercetin
Toxicodendron succedaneum
Tiamín HCl
Zmesi tokoferolu Decanox MTS-90 G
Výťažok zo Saw palmetta (bobule) Emed-SP
Vlastná zmes EstroG-100
TruMarine® kolagénové peptidy
Triphala
Rakytník rešetliakový - extrakt
Kvaternium-91
Polykvaternium-37
Trilaurát sacharózy
Palmitoyltripeptid-5
Kremičitan horečnato-hlinitý
Dracocephalum Nutans - olej
Steareth-4
Hexapeptid-11
Trietylcitrát
Tamanu olej
Triklozán
Testosterón
Ornitín alfa-ketoglutarát
Trihalometány
Tapioková múka
Tetani
T bunky
Tinnitus
Tráviace enzýmy
test čierneho koňa
Šťava z višní
Citrát draselný
Citrát draselný
D-glukarát vápenatý
Keltská soľ
Blog
Chitosan: prírodný pomocník z morských hlbín
Morský chitosan je látka prírodného pôvodu, ktorá sa získava z chitínu, hlavnej zložky exoskeletu kôrovcov, ako sú kraby, krevety a homáre. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam nachádza uplatnenie nielen v oblasti zdravia, ale aj v ekológii a kozmetike. Tento článok sa zameriava na jeho výhody, využitie a ekologický význam.
Bentonitový íl: detoxikácia a starostlivosť o telo
Bentonitový íl je prírodný materiál s dlhou históriou používania v tradičnej medicíne a kozmetike. Vďaka svojim detoxikačným vlastnostiam a bohatému obsahu minerálov sa stal obľúbeným prostriedkom na vnútornú a vonkajšiu starostlivosť o telo. Tento článok vám poskytne prehľad o tom, čo je bentonitový íl, o jeho vlastnostiach, výhodách a použití.
Jablčný ocot: Univerzálny pomocník v každej domácnosti
Jablčný ocot je jedným z prírodných liekov, ktoré si vďaka svojim univerzálnym vlastnostiam získali popularitu po celom svete. Tento tradičný produkt sa vyrába fermentáciou rozdrvených jabĺk a spája kyselinu octovú s cennými enzýmami, vitamínmi a minerálmi. Aké výhody nám môže ponúknuť a prečo sa ho oplatí zaradiť do nášho každodenného života?
Kombucha: elixír zdravia s tisícročnou tradíciou
Kombucha, fermentovaný nápoj známy už tisícky rokov, si v posledných desaťročiach opäť získava popularitu po celom svete. Tento osviežujúci nápoj, ktorý sa vyrába fermentáciou sladeného čaju so symbiotickou kultúrou baktérií a kvasiniek (SCOBY), je cenený nielen pre svoju jedinečnú chuť, ale aj pre svoje potenciálne zdravotné výhody. Pozrime sa na históriu, výrobu, účinky a ďalšie zaujímavosti spojené s týmto fascinujúcim nápojom.