Podle písmene: B
3 - benzylidén gáfor
2 -bróm - 2 - nitropropán -1,3 - diol
2 - butoxyetanol
Papiereň Aralia
Arizéma amurská
Ascophyllum nodosum
Astaxantín
Atractylis velco
Palma Babassu
Bacillus coagulans
Badiaga Fluviatilis
Pravý špaček
Bakopa drobnolistá
Balmina metla
Bambucké maslo
Bežný bambus
Banánovník
Banksia serrata
Baobab krúžkovaný
Baphia nitida
Barleria
Bavlníková bylina
Bazilika posvätná
Basil true
Bedstraw aníz
Sviňucha väčšia
Beheneth-10
Čiernooké Zuzany
Paraguajská cesmína
Behentrimoniumchlorid
Behentrimonium metosulfát
Behenylalkohol
Behenylový včelí vosk
Čínsky belamkanda
Bielohlávok okrúhlohlavý
Železná Beluga Beluga
Benedikt lekársky
Bentonitový íl
Benzaldehyd
Benzizotiazolinón
Benzoe
Kyselina benzoová
Benzofenón
Benzofenón-1
Benzofenón-9
Benzylalkohol
Benzylbenzoát
Benzylbenzoát (prírodného pôvodu)
Benzylcinamát
Benzylsalicylát
Benzylsalicylát (prírodného pôvodu)
Berberis aristata
Bergamot
Berhavia v rozklade
Bertram z Ríma
Beta sitosterol
Betaglukány
Beta karotén
Bez čiernej farby
Bezoár
Biela hlina
Bis-aminopropyl dimetikón
Bis-oktyldodecyl dimér dilinoleát/propandiol kopolymér
Bisabolol
Bisfenol A
Boltcovitka ucho Judášovo
Bor
Borneol
Boronka
Borovica močiarna
Borovicová klietka
Borovica lesná
Boritové farbivo
Brandy
Popínavý brečtan
Brezy
Brilantná modrá FCF
Biela breza
Breza trpasličia
Bromochlorofén
Broskyňa
Brusnica čučoriedka
Brusnica brusnica
Brutnac officinalis
Bukový les
Bezinky
Bulnesia sarmientoi
Butylmetoxydibenzoylmetán
Butylovaný hydroxytoluén
Butylénglykol
Butylovaný hydroxyanizol
Butylfenylmetylpropional
Bylinky
Borosilikát vápenato-hlinitý
Bromid cetrimónia
Bišón Frise
Bežná fazuľa
Biely henbit
Biely tlmič výfuku
Beta-alanín
Boswellia
BCAA
Biela vŕba
bioiberica
Bisglycinát horečnatý
Bromelaín
Bisglycinát horečnatý
Betaglukány
Bisglycinát zinočnatý
Brokolicový extrakt
Bežný jaseň
Bez chebdi
Bacopa monnieri extrakt
Benzoan draselný
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Buchu
Beta-glukanáza
Bifidobacterium breve
Bifidobacterium longum
Brazílsky ženšen
Benfotiamín
Boswellin extrakt
BaCognize®
D-biotín
Bifidobacterium Bifidum
Bisglycinát železitý
Bifidobacterium infantis
Boritan sodný
Berberín
Bisglycinát meďnatý
BioDIM™
Betaín HCl
a-Bisabolol
b-karyofylén
beta-pinén
Fytozóm bio-quercetin
Výťažok zo Saw palmetta (bobule) Emed-SP
Riboflavín 5´-fosfát
Brusnicový olej
Benzoan sodný
Brezová šťava
Bajkalská borovicová šiška
Bis-cetearyl amodimetikón
Borovica trpasličia
Betaín HCl
Bergénia odvážnolistá
Bergamotový olej
Bis (C13-15 alkoxy) PG-modimetikón
Brokolicový olej
Broskyňa
Behenamidopropyldimetylamín
Benzofenón
Butyrát
BHA
BHT
Blog
Chitosan: prírodný pomocník z morských hlbín
Morský chitosan je látka prírodného pôvodu, ktorá sa získava z chitínu, hlavnej zložky exoskeletu kôrovcov, ako sú kraby, krevety a homáre. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam nachádza uplatnenie nielen v oblasti zdravia, ale aj v ekológii a kozmetike. Tento článok sa zameriava na jeho výhody, využitie a ekologický význam.
Bentonitový íl: detoxikácia a starostlivosť o telo
Bentonitový íl je prírodný materiál s dlhou históriou používania v tradičnej medicíne a kozmetike. Vďaka svojim detoxikačným vlastnostiam a bohatému obsahu minerálov sa stal obľúbeným prostriedkom na vnútornú a vonkajšiu starostlivosť o telo. Tento článok vám poskytne prehľad o tom, čo je bentonitový íl, o jeho vlastnostiach, výhodách a použití.
Jablčný ocot: Univerzálny pomocník v každej domácnosti
Jablčný ocot je jedným z prírodných liekov, ktoré si vďaka svojim univerzálnym vlastnostiam získali popularitu po celom svete. Tento tradičný produkt sa vyrába fermentáciou rozdrvených jabĺk a spája kyselinu octovú s cennými enzýmami, vitamínmi a minerálmi. Aké výhody nám môže ponúknuť a prečo sa ho oplatí zaradiť do nášho každodenného života?
Kombucha: elixír zdravia s tisícročnou tradíciou
Kombucha, fermentovaný nápoj známy už tisícky rokov, si v posledných desaťročiach opäť získava popularitu po celom svete. Tento osviežujúci nápoj, ktorý sa vyrába fermentáciou sladeného čaju so symbiotickou kultúrou baktérií a kvasiniek (SCOBY), je cenený nielen pre svoju jedinečnú chuť, ale aj pre svoje potenciálne zdravotné výhody. Pozrime sa na históriu, výrobu, účinky a ďalšie zaujímavosti spojené s týmto fascinujúcim nápojom.