Podle písmene: O
Oligosacharid alfa glukánu
Tensides
Annatto (Cl 75120)
Antokians
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Arachidylglukozid
Aragonit
Papiereň Aralia
Arizéma amurská
Ascophyllum nodosum
Polypeptid kyseliny askorbovej
Astaxantín
Atractylis velco
Palma Babassu
Pravý špaček
Behentrimoniumchlorid
Čínsky belamkanda
Železná Beluga Beluga
Benedikt lekársky
Benzizotiazolinón
Benzofenón
Benzofenón-1
Benzofenón-9
Benzylbenzoát (prírodného pôvodu)
Benzylcinamát
Benzylsalicylát
Benzylsalicylát (prírodného pôvodu)
Bergamot
Beta sitosterol
Bis-oktyldodecyl dimér dilinoleát/propandiol kopolymér
Bisabolol
Oxychlorid bizmutu
Boltcovitka ucho Judášovo
Borovicová klietka
Borosilikát vápenato-hlinitý
Oxid kokamínový
Omega 3
Olej z granátového jablka
Oranžový horký strom
Oxid horečnatý
Olivy Nocellara
Ornitin
Obyčajná čerešňa
Ovos
Olivový olej
Orech
Obyčajná hruška
Oxidy železa
Izoamyl P-metoxycinamát
Olej z pelargónie
L-ornitín
Olej z treščej pečene
Oreganový olej
Opadavá opuncia
Oxybenzone
Ostružina malina
Obyčajná jahoda
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Ostružina huňatá
Ošumelý rasca
Obilný alkohol
Organický Dong Quai
Organický tapiokový sirup
Organický trstinový cukor
Oxid vápenatý
Prírodný trans-resveratrol
Oxid kremičitý
Oregano
Menanchinón-7
Menanchinón-4
Ostružina - listy
Omega 6
Omega 7
Omega 9
Organic Pacran® (brusnice)
PYRIDOXAL-5-FOSFÁT
Fytozóm bio-quercetin
Chlorofylin sodno-horečnatý
Oxid titaničitý
Disodná soľ uridín-5'-monofosfátu
Organický zelerový prášok
Organický cibuľový prášok
Organický mrkvový prášok
Organická petržlenová vňať v prášku
Zmesi tokoferolu Decanox MTS-90 G
Výťažok zo Saw palmetta (bobule) Emed-SP
Vlastná zmes EstroG-100
Riboflavín 5´-fosfát
Olivový list
OptiMSM
Rakytník rešetliakový - extrakt
Pelynok čiernooký - extrakt
Polyglyceryl-6 kaprylát
Polyglyceryl-3-kokoát
Polyglyceryl-4 kaprát
Polyglyceryl-6 ricínoleát
Polyglyceryl-6 estery borovicového oleja
Olej z pšeničných klíčkov
Polykvaternium-37
Ostropes trúbil
Polyglyceryl-6 oleát
Polyglyceryl-10 oleát
Oktyldodekanol
Palmitoyltripeptid-5
Hydroxyizohexyl 3-cyklohexén karboxaldehyd
Polyglyceryl-6 stearát
Kremičitan horečnato-hlinitý
Kocoyl-izotionát sodný
Olej Nimba
Dracocephalum Nutans - olej
Olej z citrónovej trávy
Olej z horkého pomaranča
Olej z plodov vavrínu kubébového
Olej z marshmallow
Oktenylsukcinát škrobu sodného
Olej z ťavej trávy
Ovsená kaša
Polyglyceryl-3 dicitrát/stearát
Oxid dusnatý
Polyglyceryl-3 polyricinoleát
Polyglyceryl-2 seskviizostearát
Polyglyceryl-3-diizostearát
Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearát
Olivamfoacetát sodný
Polyglyceryl-3 ryžový branát
Organofosfáty
ORAC
Ornitín alfa-ketoglutarát
Oxid zinočnatý
Oktisalát
Oktokrylen
Octinoxate
Os črevo-mozog
Osteoporóza
Oxidačný stres
Oxytocín
Blog
Chitosan: prírodný pomocník z morských hlbín
Morský chitosan je látka prírodného pôvodu, ktorá sa získava z chitínu, hlavnej zložky exoskeletu kôrovcov, ako sú kraby, krevety a homáre. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam nachádza uplatnenie nielen v oblasti zdravia, ale aj v ekológii a kozmetike. Tento článok sa zameriava na jeho výhody, využitie a ekologický význam.
Bentonitový íl: detoxikácia a starostlivosť o telo
Bentonitový íl je prírodný materiál s dlhou históriou používania v tradičnej medicíne a kozmetike. Vďaka svojim detoxikačným vlastnostiam a bohatému obsahu minerálov sa stal obľúbeným prostriedkom na vnútornú a vonkajšiu starostlivosť o telo. Tento článok vám poskytne prehľad o tom, čo je bentonitový íl, o jeho vlastnostiach, výhodách a použití.
Jablčný ocot: Univerzálny pomocník v každej domácnosti
Jablčný ocot je jedným z prírodných liekov, ktoré si vďaka svojim univerzálnym vlastnostiam získali popularitu po celom svete. Tento tradičný produkt sa vyrába fermentáciou rozdrvených jabĺk a spája kyselinu octovú s cennými enzýmami, vitamínmi a minerálmi. Aké výhody nám môže ponúknuť a prečo sa ho oplatí zaradiť do nášho každodenného života?
Kombucha: elixír zdravia s tisícročnou tradíciou
Kombucha, fermentovaný nápoj známy už tisícky rokov, si v posledných desaťročiach opäť získava popularitu po celom svete. Tento osviežujúci nápoj, ktorý sa vyrába fermentáciou sladeného čaju so symbiotickou kultúrou baktérií a kvasiniek (SCOBY), je cenený nielen pre svoju jedinečnú chuť, ale aj pre svoje potenciálne zdravotné výhody. Pozrime sa na históriu, výrobu, účinky a ďalšie zaujímavosti spojené s týmto fascinujúcim nápojom.