Podle písmene: D
2,6 - dikarboxylový pyridín
1,4 - dioxán
2,3-diaminodihydropyrazolo pyrazolón dimetosulfonát
2,4 - diaminofenoxyetanol hcl
2,4-diaminofenoxyetanol sulfát
Anízový alkohol
Annatto (Cl 75120)
Antokians
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Arabská guma
Arachidylalkohol
Papiereň Aralia
Aralia high
Argania tŕnistá
Arizéma amurská
Aaron plachý
Aronia čierna
Artičok
Ascophyllum nodosum
Astaxantín
Astrocaryum murumuru
Atractylis velco
Avokádo
Palma Babassu
Bacillus coagulans
Badiaga Fluviatilis
Pravý špaček
Bakopa drobnolistá
Balmina metla
Bambucké maslo
Bežný bambus
Prášok zo stonky Bambusa arundinacea
Banánovník
Banksia serrata
Gregorov baobab
Baobab krúžkovaný
Baphia nitida
Barleria
Bavlníková bylina
Bazilika posvätná
Čierny kardamón
List cesmíny
Behentrimoniumchlorid
Behentrimonium metosulfát
Behenylalkohol
Behenylový včelí vosk
Železná Beluga Beluga
Benedikt lekársky
Benzizotiazolinón
Benzofenón
Benzofenón-9
Benzylbenzoát (prírodného pôvodu)
Benzylcinamát
Benzylsalicylát
Benzylsalicylát (prírodného pôvodu)
Bergamot
Bisabolol
Bisfenol A
Boltcovitka ucho Judášovo
Boronka
Borovicová klietka
Dlažba v tvare mriežky
Dalbergia shisham
Darutosid
Dátumová dlaň vpravo
Dekanal
Decilglukozid
Dehydroxantánová guma
Deriváty celulózy
Deviatka
Deväťlistá pennywort
Dextrín palmitát
Dl-C12-13 Alkyl malát
Diaminopyrimidínoxid
Diazolidinylmočovina
Dikaprylkarbonát
Dimetylpabamidopropyllaurdimóniumtozylát
Divízia
DMDM hydantoín
Dračia krv
Dračí drak
Draslík
Drevené uhlie
Dogwood
Drieň obyčajný
Dub letný
Dunaliella Salina
Durvillaea antarctica
Duté vlákno
Dutá hlava soba
Delta tokotrienol
D-manóza
D-ribóza
Dextróza
Demetoxykurkumín
D-glukozamín HCL
DL-alfa-tokoferylacetát
D-Mannitol
Damiánov list
Dikofeín malát
DIM
DMG
Dioxíny
Dvojročný budgerigar
DMAE
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
D-glutarát vápenatý
Deionizovaná voda
Digest ultimate
Prírodný trans-resveratrol
DHA
D-pantotenát vápenatý
D-biotín
D-pantotenát vápenatý
Divoké jahody
Divoký slez
Kyanidín 3-glukozid C3G
PYRIDOXAL-5-FOSFÁT
CDP-Choline
Chlorofylin sodno-horečnatý
dihydrát kvercetínu
Dextrín
Disodná soľ uridín-5'-monofosfátu
Zmesi tokoferolu Decanox MTS-90 G
Výťažok zo Saw palmetta (bobule) Emed-SP
Divoký jam
Distearoyletyldimóniumchlorid
DGL
Dimetikón
Dimetikonol
Diplazium Sibiricum
Dilaurát sacharózy
Dimetikónový krížový polymér
Dikapryléter
Palmitoyltripeptid-5
Dipeptid diaminobutyroylbenzylamid diacetát
Hydroxyizohexyl 3-cyklohexén karboxaldehyd
Dracocephalum Nutans - olej
Dracocephalum Nutans
Distearoyletylhydroxyetylmoniummetosulfát
Dračie ovocie
Diglycerín
Domáca jabloň
Divoká ryža
Diablov pazúr
Hexapeptid-11
Dehydroacetát sodný
Dopamín
DEA
Divertikulitída
Depresia
Diabetes mellitus
Šťava z višní
Citrát draselný
Citrát draselný
D-glukarát vápenatý
Keltská soľ
Blog
Chitosan: prírodný pomocník z morských hlbín
Morský chitosan je látka prírodného pôvodu, ktorá sa získava z chitínu, hlavnej zložky exoskeletu kôrovcov, ako sú kraby, krevety a homáre. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam nachádza uplatnenie nielen v oblasti zdravia, ale aj v ekológii a kozmetike. Tento článok sa zameriava na jeho výhody, využitie a ekologický význam.
Bentonitový íl: detoxikácia a starostlivosť o telo
Bentonitový íl je prírodný materiál s dlhou históriou používania v tradičnej medicíne a kozmetike. Vďaka svojim detoxikačným vlastnostiam a bohatému obsahu minerálov sa stal obľúbeným prostriedkom na vnútornú a vonkajšiu starostlivosť o telo. Tento článok vám poskytne prehľad o tom, čo je bentonitový íl, o jeho vlastnostiach, výhodách a použití.
Jablčný ocot: Univerzálny pomocník v každej domácnosti
Jablčný ocot je jedným z prírodných liekov, ktoré si vďaka svojim univerzálnym vlastnostiam získali popularitu po celom svete. Tento tradičný produkt sa vyrába fermentáciou rozdrvených jabĺk a spája kyselinu octovú s cennými enzýmami, vitamínmi a minerálmi. Aké výhody nám môže ponúknuť a prečo sa ho oplatí zaradiť do nášho každodenného života?
Kombucha: elixír zdravia s tisícročnou tradíciou
Kombucha, fermentovaný nápoj známy už tisícky rokov, si v posledných desaťročiach opäť získava popularitu po celom svete. Tento osviežujúci nápoj, ktorý sa vyrába fermentáciou sladeného čaju so symbiotickou kultúrou baktérií a kvasiniek (SCOBY), je cenený nielen pre svoju jedinečnú chuť, ale aj pre svoje potenciálne zdravotné výhody. Pozrime sa na históriu, výrobu, účinky a ďalšie zaujímavosti spojené s týmto fascinujúcim nápojom.