Kliknutím zde přejdete na BrainMarket.cz

Vyhledejte složení

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Podle písmene: I

Alfa-izometyl-ión Anízový alkohol Annatto (Cl 75120) Antokians Apatit Aphanizomenon flos-aquae Arabská guma Arachidylalkohol Papiereň Aralia Aralia high Argania tŕnistá Arizéma amurská Aaron plachý Aronia čierna Artičok Ascophyllum nodosum Polypeptid kyseliny askorbovej Astaxantín Astrocaryum murumuru Atractylis velco Avokádo Palma Babassu Bacillus coagulans Badiaga Fluviatilis Pravý špaček Bakopa drobnolistá Balmina metla Bambucké maslo Bežný bambus Prášok zo stonky Bambusa arundinacea Banánovník Banksia serrata Gregorov baobab Baobab krúžkovaný Baphia nitida Barleria Bavlníková bylina Bazilika posvätná Basil true Bedstraw aníz Sviňucha väčšia Beheneth-10 Čiernooké Zuzany Čierny kardamón List cesmíny Paraguajská cesmína Behentrimoniumchlorid Behentrimonium metosulfát Behenylalkohol Behenylový včelí vosk Čínsky belamkanda Železná Beluga Beluga Benedikt lekársky Benzizotiazolinón Benzofenón Benzofenón-1 Benzofenón-9 Benzylbenzoát (prírodného pôvodu) Benzylcinamát Benzylsalicylát Benzylsalicylát (prírodného pôvodu) Bergamot Bis-aminopropyl dimetikón Bis-oktyldodecyl dimér dilinoleát/propandiol kopolymér Bisabolol Bisfenol A Oxychlorid bizmutu Boltcovitka ucho Judášovo Borovicová klietka Borosilikát vápenato-hlinitý Kyselina alfa-lipoová L-izoleucín Izolát bielkovín z vaječného bielka Imunoglobín G Izolát srvátkového proteínu Iron Ibisek Imidazolidinylmočovina Indigofera tinctoria Inulín Izoamyllaurát Izoamyl P-metoxycinamát Izobután Isoeugenol Isopogon Izopropylalkohol Izopropylmyristát Izopropylpalmitát Izostearamid MIPA Inozitol Bifidobacterium lactis (Bl-04) Indický sezam Indol 3 karbinol Maliny - listy Prírodný trans-resveratrol Kyselina alfa-linolénová Menanchinón-7 Menanchinón-4 Ostružina - listy Kyanidín 3-glukozid C3G PYRIDOXAL-5-FOSFÁT Imunoglobulín Fytozóm bio-quercetin Chlorofylin sodno-horečnatý Disodná soľ uridín-5'-monofosfátu Zmesi tokoferolu Decanox MTS-90 G Riboflavín 5´-fosfát Irvingia gabonensis Rakytník rešetliakový - extrakt Pelynok čiernooký - extrakt Izomerát sacharidov Bis-cetearyl amodimetikón Kvaternium-91 Polykvaternium-37 Islandský Puccini Izopropylojobát Palmitoyltripeptid-5 Hydroxyizohexyl 3-cyklohexén karboxaldehyd Kremičitan horečnato-hlinitý Kocoyl-izotionát sodný Bis (C13-15 alkoxy) PG-modimetikón Hexapeptid-11 Izostearylalkohol Ornitín alfa-ketoglutarát INCI Šťava z višní Citrát draselný Citrát draselný D-glukarát vápenatý Keltská soľ

Blog

Chitosan: prírodný pomocník z morských hlbín
Chitosan: prírodný pomocník z morských hlbín
Morský chitosan je látka prírodného pôvodu, ktorá sa získava z chitínu, hlavnej zložky exoskeletu kôrovcov, ako sú kraby, krevety a homáre. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam nachádza uplatnenie nielen v oblasti zdravia, ale aj v ekológii a kozmetike. Tento článok sa zameriava na jeho výhody, využitie a ekologický význam.
Bentonitový íl: detoxikácia a starostlivosť o telo
Bentonitový íl: detoxikácia a starostlivosť o telo
Bentonitový íl je prírodný materiál s dlhou históriou používania v tradičnej medicíne a kozmetike. Vďaka svojim detoxikačným vlastnostiam a bohatému obsahu minerálov sa stal obľúbeným prostriedkom na vnútornú a vonkajšiu starostlivosť o telo. Tento článok vám poskytne prehľad o tom, čo je bentonitový íl, o jeho vlastnostiach, výhodách a použití.
Jablčný ocot: Univerzálny pomocník v každej domácnosti
Jablčný ocot: Univerzálny pomocník v každej domácnosti
Jablčný ocot je jedným z prírodných liekov, ktoré si vďaka svojim univerzálnym vlastnostiam získali popularitu po celom svete. Tento tradičný produkt sa vyrába fermentáciou rozdrvených jabĺk a spája kyselinu octovú s cennými enzýmami, vitamínmi a minerálmi. Aké výhody nám môže ponúknuť a prečo sa ho oplatí zaradiť do nášho každodenného života?
Kombucha: elixír zdravia s tisícročnou tradíciou
Kombucha: elixír zdravia s tisícročnou tradíciou
Kombucha, fermentovaný nápoj známy už tisícky rokov, si v posledných desaťročiach opäť získava popularitu po celom svete. Tento osviežujúci nápoj, ktorý sa vyrába fermentáciou sladeného čaju so symbiotickou kultúrou baktérií a kvasiniek (SCOBY), je cenený nielen pre svoju jedinečnú chuť, ale aj pre svoje potenciálne zdravotné výhody. Pozrime sa na históriu, výrobu, účinky a ďalšie zaujímavosti spojené s týmto fascinujúcim nápojom.