Podle písmene: I
Alfa-izometyl-ión
Anízový alkohol
Annatto (Cl 75120)
Antokians
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Arabská guma
Arachidylalkohol
Papiereň Aralia
Aralia high
Argania tŕnistá
Arizéma amurská
Aaron plachý
Aronia čierna
Artičok
Ascophyllum nodosum
Polypeptid kyseliny askorbovej
Astaxantín
Astrocaryum murumuru
Atractylis velco
Avokádo
Palma Babassu
Bacillus coagulans
Badiaga Fluviatilis
Pravý špaček
Bakopa drobnolistá
Balmina metla
Bambucké maslo
Bežný bambus
Prášok zo stonky Bambusa arundinacea
Banánovník
Banksia serrata
Gregorov baobab
Baobab krúžkovaný
Baphia nitida
Barleria
Bavlníková bylina
Bazilika posvätná
Basil true
Bedstraw aníz
Sviňucha väčšia
Beheneth-10
Čiernooké Zuzany
Čierny kardamón
List cesmíny
Paraguajská cesmína
Behentrimoniumchlorid
Behentrimonium metosulfát
Behenylalkohol
Behenylový včelí vosk
Čínsky belamkanda
Železná Beluga Beluga
Benedikt lekársky
Benzizotiazolinón
Benzofenón
Benzofenón-1
Benzofenón-9
Benzylbenzoát (prírodného pôvodu)
Benzylcinamát
Benzylsalicylát
Benzylsalicylát (prírodného pôvodu)
Bergamot
Bis-aminopropyl dimetikón
Bis-oktyldodecyl dimér dilinoleát/propandiol kopolymér
Bisabolol
Bisfenol A
Oxychlorid bizmutu
Boltcovitka ucho Judášovo
Borovicová klietka
Borosilikát vápenato-hlinitý
Kyselina alfa-lipoová
L-izoleucín
Izolát bielkovín z vaječného bielka
Imunoglobín G
Izolát srvátkového proteínu
Iron
Ibisek
Imidazolidinylmočovina
Indigofera tinctoria
Inulín
Izoamyllaurát
Izoamyl P-metoxycinamát
Izobután
Isoeugenol
Isopogon
Izopropylalkohol
Izopropylmyristát
Izopropylpalmitát
Izostearamid MIPA
Inozitol
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Indický sezam
Indol 3 karbinol
Maliny - listy
Prírodný trans-resveratrol
Kyselina alfa-linolénová
Menanchinón-7
Menanchinón-4
Ostružina - listy
Kyanidín 3-glukozid C3G
PYRIDOXAL-5-FOSFÁT
Imunoglobulín
Fytozóm bio-quercetin
Chlorofylin sodno-horečnatý
Disodná soľ uridín-5'-monofosfátu
Zmesi tokoferolu Decanox MTS-90 G
Riboflavín 5´-fosfát
Irvingia gabonensis
Rakytník rešetliakový - extrakt
Pelynok čiernooký - extrakt
Izomerát sacharidov
Bis-cetearyl amodimetikón
Kvaternium-91
Polykvaternium-37
Islandský Puccini
Izopropylojobát
Palmitoyltripeptid-5
Hydroxyizohexyl 3-cyklohexén karboxaldehyd
Kremičitan horečnato-hlinitý
Kocoyl-izotionát sodný
Bis (C13-15 alkoxy) PG-modimetikón
Hexapeptid-11
Izostearylalkohol
Ornitín alfa-ketoglutarát
INCI
Šťava z višní
Citrát draselný
Citrát draselný
D-glukarát vápenatý
Keltská soľ
Blog
Chitosan: prírodný pomocník z morských hlbín
Morský chitosan je látka prírodného pôvodu, ktorá sa získava z chitínu, hlavnej zložky exoskeletu kôrovcov, ako sú kraby, krevety a homáre. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam nachádza uplatnenie nielen v oblasti zdravia, ale aj v ekológii a kozmetike. Tento článok sa zameriava na jeho výhody, využitie a ekologický význam.
Bentonitový íl: detoxikácia a starostlivosť o telo
Bentonitový íl je prírodný materiál s dlhou históriou používania v tradičnej medicíne a kozmetike. Vďaka svojim detoxikačným vlastnostiam a bohatému obsahu minerálov sa stal obľúbeným prostriedkom na vnútornú a vonkajšiu starostlivosť o telo. Tento článok vám poskytne prehľad o tom, čo je bentonitový íl, o jeho vlastnostiach, výhodách a použití.
Jablčný ocot: Univerzálny pomocník v každej domácnosti
Jablčný ocot je jedným z prírodných liekov, ktoré si vďaka svojim univerzálnym vlastnostiam získali popularitu po celom svete. Tento tradičný produkt sa vyrába fermentáciou rozdrvených jabĺk a spája kyselinu octovú s cennými enzýmami, vitamínmi a minerálmi. Aké výhody nám môže ponúknuť a prečo sa ho oplatí zaradiť do nášho každodenného života?
Kombucha: elixír zdravia s tisícročnou tradíciou
Kombucha, fermentovaný nápoj známy už tisícky rokov, si v posledných desaťročiach opäť získava popularitu po celom svete. Tento osviežujúci nápoj, ktorý sa vyrába fermentáciou sladeného čaju so symbiotickou kultúrou baktérií a kvasiniek (SCOBY), je cenený nielen pre svoju jedinečnú chuť, ale aj pre svoje potenciálne zdravotné výhody. Pozrime sa na históriu, výrobu, účinky a ďalšie zaujímavosti spojené s týmto fascinujúcim nápojom.