Podle písmene: V
Tensides
Anisaldehyd
Anízový alkohol
Annatto (Cl 75120)
Antokians
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Arabská guma
Arachidylalkohol
Papiereň Aralia
Aralia high
Argania tŕnistá
Arginín
Arizéma amurská
Aaron plachý
Aronia čierna
Artičok
Ascophyllum nodosum
Astaxantín
Astrocaryum murumuru
Atractylis velco
Avokádo
Palma Babassu
Bacillus coagulans
Badiaga Fluviatilis
Pravý špaček
Bakopa drobnolistá
Balmina metla
Bambucké maslo
Bežný bambus
Prášok zo stonky Bambusa arundinacea
Banánovník
Banksia serrata
Gregorov baobab
Baobab krúžkovaný
Baphia nitida
Barleria
Bavlníková bylina
Bazilika posvätná
Čierny kardamón
List cesmíny
Behentrimoniumchlorid
Behentrimonium metosulfát
Behenylalkohol
Behenylový včelí vosk
Železná Beluga Beluga
Benedikt lekársky
Benzizotiazolinón
Benzofenón
Benzofenón-9
Benzylbenzoát (prírodného pôvodu)
Benzylcinamát
Benzylsalicylát
Bergamot
Berhavia v rozklade
Bis-aminopropyl dimetikón
Bisabolol
Bisfenol A
Oxychlorid bizmutu
Boltcovitka ucho Judášovo
Borovicová klietka
Borosilikát vápenato-hlinitý
Výťažok z Cantharellus Cibarius (lišajník)
Výsev hrachu
Vitamín E
L-Valín
Výťažok z prasličky
Vápnik
Včelí peľ
Vitamín A
Vitamín B1
Vitamín B2
Vitamín B5
Vitamín B6
Vitamín B7
Vitamín B9
Vitamín B11
Vitamín B12
Vitamín C
Vitamín D
Vlákno
Vosková jačmenná múka
Vitamín B10
Vitamín B4
Valeriána
Výťažok z granátového jablka
Výťažok zo žihľavy
Vitamín K
Väčší lopúch
Vitamín D3
Vitamín K1
Výťažok z ustríc
Veverička obyčajná
Vanilka
Vodnár obyčajný
Vodná halucha
Vlčí mak
Výťažok z mangostanu
Výťažok z ľubovníka bodkovaného
Výťažok zo zeleného čaju
Výťažok z guggulu
Výťažok z Uva Ursi
Vegetariánsky poťah
Vitamín K2
Vitamín D2
Včelí propolis
Výťažok zo špargle
Výťažok zo Saw palmetta (bobule) Emed-SP
Vlastná zmes EstroG-100
Riboflavín 5´-fosfát
Voda
Vitashine D3
Výťažok z bielych fazúľ Fáza 2®
Včelia materská kašička
Výťažok z ihličia borievky sibírskej
Voda z kvetov hlohu
Výťažok z malín
Rakytník rešetliakový - extrakt
Výťažok z extraktu snežienky
Výňatok zo psieho strapca
Voda z listov mäty piepornej
Výťažok z pľúcnika
Výťažok zo štvorlístka
Kvaternium-91
Polykvaternium-37
Voda z lipových kvetov
Viola voňavá
Vŕba úzkolistá
Vaccinium Vulcanorum
Včelí vosk
Voda vo vile
Výťažok z kvetov zeleného čaju
Výťažok z kvetov ruže stolistej
Vanilkový extrakt
Výťažok z vŕbovej kôry
Vŕba čierna
Vápno
Voda z listov šalvie
Voda z citrónového balzamu
Vetiverový olej
Výťažok zo semien Vigna Aconitifolia
Voda z horkých kvetov pomaranča
Výťažok z pšeničných klíčkov
Os črevo-mozog
Verbena
Výťažok z červeného pomaranča
Vinpocetín
Šťava z višní
Citrát draselný
Citrát draselný
D-glukarát vápenatý
Keltská soľ
Blog
Chitosan: prírodný pomocník z morských hlbín
Morský chitosan je látka prírodného pôvodu, ktorá sa získava z chitínu, hlavnej zložky exoskeletu kôrovcov, ako sú kraby, krevety a homáre. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam nachádza uplatnenie nielen v oblasti zdravia, ale aj v ekológii a kozmetike. Tento článok sa zameriava na jeho výhody, využitie a ekologický význam.
Bentonitový íl: detoxikácia a starostlivosť o telo
Bentonitový íl je prírodný materiál s dlhou históriou používania v tradičnej medicíne a kozmetike. Vďaka svojim detoxikačným vlastnostiam a bohatému obsahu minerálov sa stal obľúbeným prostriedkom na vnútornú a vonkajšiu starostlivosť o telo. Tento článok vám poskytne prehľad o tom, čo je bentonitový íl, o jeho vlastnostiach, výhodách a použití.
Jablčný ocot: Univerzálny pomocník v každej domácnosti
Jablčný ocot je jedným z prírodných liekov, ktoré si vďaka svojim univerzálnym vlastnostiam získali popularitu po celom svete. Tento tradičný produkt sa vyrába fermentáciou rozdrvených jabĺk a spája kyselinu octovú s cennými enzýmami, vitamínmi a minerálmi. Aké výhody nám môže ponúknuť a prečo sa ho oplatí zaradiť do nášho každodenného života?
Kombucha: elixír zdravia s tisícročnou tradíciou
Kombucha, fermentovaný nápoj známy už tisícky rokov, si v posledných desaťročiach opäť získava popularitu po celom svete. Tento osviežujúci nápoj, ktorý sa vyrába fermentáciou sladeného čaju so symbiotickou kultúrou baktérií a kvasiniek (SCOBY), je cenený nielen pre svoju jedinečnú chuť, ale aj pre svoje potenciálne zdravotné výhody. Pozrime sa na históriu, výrobu, účinky a ďalšie zaujímavosti spojené s týmto fascinujúcim nápojom.